Wednesday, April 22, 2009

Sambutan Maulidur Rasul pada 17 April 09











Salam...

Antara agenda sempena sambutan Maulidur Rasul tahun ini adalah:
  • Rewang untuk jamuan
  • Perarakan sambil berselawat
  • Berzanji
  • Ceramah
  • Jamuan

Terima kasih diucapkan kepada para tetamu yang hadir dan tidak dilupai penduduk kampungserta guru-guru yang turut membanting tulang untuk menjayakan majlis.





4 comments:

ZURAIDA said...

Bestnyer....kita kat sini cuma ader sambutan maulidur rasul kat surau jer. Sek baru mmg tak pernah buat sambutan macam nie. Apalagi acara rewang2 nie....ihihihihi

SK Parit Pinang Seribu said...

hehe..rajin jugak kak zu ikut perkembangan kami kat sini...meh lah kalo nak join skali..

ZURAIDA said...

rindu ngan semua kat sana. Tempat jatuh lagi dikenang...inikan tempat di mana tmpt mengutip pengalaman mengajar di SK dan juga tempat bertemu jodoh....wahahahahaha

man@photostudio said...

Isk..kalau saya ada time ni sah la 200-300 shoot mesti dapat...suka sangat aktiviti macam ni...tk per insyaalah lain kali kalau ada aktiviti saya turun..turun ambil gambar jer la..tampa bayaran..semua free..

http://www.manphotostudio.webs.com
http://manphotostudio.fotopages.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...