Friday, January 1, 2010

Selamat Tahun Baru 2010



3 comments:

man@photostudio said...

erm..guru besar rupanya abang ipar aku ni..

SK Parit Pinang Seribu said...

mekasih man krn sudi menjengah....hehehe

man@photostudio said...

gambar gerhana matahari dah ada belom...kalau nak bagi tau la..nanti man send kat abang..bleh buat kajian tu...
gerhana tu berlaku pada 15 januari 2010 jam 3.10 ptg..
gambar ori..gambar tu mahal sebab 16 tahun sekali baru boleh nampak gerhana matahari tu..kt abang saya bagi free jer la..dah abang ipar kan..haha..kalau nak tgk pon boleh cuba click link http://manphotostudio.fotopages.com

bagus untuk mata pelajaran sains..sebab ada 30 shoot stet by step pegerakan dia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...